RD Solar predstavlja novu generaciju solarnih panela i komponenti

Solarni paneli

Dobrodošli u svet održive energije sa solarnim panelima

Dobrodošli u budućnost energije – svet solarnih panela. U današnjem dinamičnom društvu, potreba za čistom, obnovljivom i održivom energijom nikada nije bila veća. Solarni paneli igraju ključnu ulogu u ostvarivanju tog cilja, omogućavajući nam da iskoristimo neiscrpne resurse sunčeve energije za napajanje naših domova, poslovnih objekata i industrijskih postrojenja.

Preuzmite brošuru

Primene solarnih panela

Solarni paneli imaju širok spektar primena, uključujući:

Kućni
sistemi

Za napajanje kuća,
stanova i vikendica čistom
energijom sunca.

Komecijalni
sistemi

Za smanjenje troškova
poslovnih prostora
i postrojenja.

Industrijski
sistemi

Za podršku
industrijskim potrebama
energije.

Ruralna
područja

Za osiguranje
energije u udaljenim
područjima.

Proizvodi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Solarni paneli su uređaji koji pretvaraju sunčevu svetlost u električnu energiju putem fenomena poznatog kao fotovoltaični efekat.

Ovi paneli se sastoje od fotovoltaičnih ćelija, koje su napravljene od poluvodičkih materijala kao što su silicijum. Kada sunčeva svetlost padne na ove ćelije, energija fotona oslobađa elektrone, generišući električnu struju.

Leapton

Solarni paneli

Leapton solarni paneli predstavljaju vrhunski izbor za proizvodnju čiste energije iz sunčeve svetlosti. Njihova visoka efikasnost i tehnološka inovativnost omogućavaju efikasno prikupljanje sunčeve energije i pouzdanu proizvodnju električne energije. Leapton se ističe kao lider u industriji solarnih sistema, pružajući rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i održivosti.

Leapton LP182*182M54MH

Nominalne snage: 400 - 415W

Leapton LP182*182M54MH je solarni panel koji se ističe visokom efikasnošću i izuzetnim performansama. Sa nominalnom snagom od 400 - 415W, ovaj panel je idealan izbor za one koji traže pouzdan izvor obnovljive energije za svoj dom ili poslovni prostor.

Saznajte više

Leapton LP182*182M60MH

Nominalne snage: 450 - 465W

Leapton LP182*182M60MH je solarni panel sa još većom snagom od 450 - 465W, čineći ga izuzetno efikasnim rešenjem za proizvodnju električne energije iz sunčeve svetlosti. Ovaj panel pruža izvanredne performanse i obezbeđuje energetsku nezavisnost.

Saznajte više

Leapton LP182*182M72MH

Nominalne snage: 540 - 560W

Leapton LP182*182M72MH je solarni panel sa impresivnom nominalnom snagom od 540 - 560W. Sa svojom visokom efikasnošću, ovaj panel je idealan za velike projekte i zahtevne energetske potrebe.

Saznajte više

Eurener

Solarni paneli

Eurener solarni paneli su sinonim za izuzetnu pouzdanost i performanse u oblasti obnovljive energije. Njihova napredna tehnologija i visok kvalitet izrade čine ih odličnim izborom za proizvodnju električne energije iz sunčeve svetlosti. Eurener se ističe inovacijama i posvećenošću održivosti, pružajući rešenja koja pomažu korisnicima da ostvare maksimalne koristi od solarnih sistema.

MEPV 108 HALF-CUT ICON

BLACK · STANDARD · BICOLOUR

400 / 410 / 415 / 420W

Eurener MEPV 108 HALF-CUT ICON donosi spoj stilskog dizajna i visokih performansi. Sa snagom od 400 - 420W, ovaj solarni panel pruža efikasnu proizvodnju električne energije uz estetski privlačan izgled.

Saznajte više

Luxor

Solarni paneli

Luxor solarni paneli donose sofisticiranu tehnologiju i visokokvalitetnu proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora. Njihov inovativni dizajn i visoka efikasnost obezbeđuju izvanredne performanse i trajnost. Luxor je prepoznat po svojoj posvećenosti visokim standardima kvaliteta i održivosti, čineći ih pouzdanim izborom za proizvodnju čiste energije za različite energetske potrebe.

ECO LINE HALF CELL M108

Nominalne snage: 400 - 420W

Luxor ECO LINE HALF CELL M108 je solarni panel koji nudi održivost i visoku efikasnost. Sa nominalnom snagom od 400 - 420W, ovaj panel je idealan za one koji žele ekološki prihvatljiv način za proizvodnju energije.

Saznajte više

Ostali proizvodi u našoj ponudi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Inverteri

Inverteri za solarnu energiju - pretvorite sunčevu energiju u vašu energetsku nezavisnost

Inverteri igraju ključnu ulogu u solarnim sistemima. Pomažu pretvaranju prikupljene direktne sunčeve energije u upotrebljivu promenljivu struju, čime postaju ključna karika u efikasnom iskorišćavanju potencijala sunčeve svetlosti. Njihova uloga je esencijalna, omogućavajući domaćinstvima, preduzećima i industrijama da optimalno koriste čistu i održivu energiju sunca.

Pogledajte ponudu

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe - efikasno rešenje za vaše grejanje i hlađenje

Toplotne pumpe predstavljaju inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje domova, poslovnih prostora i industrijskih objekata. Ova napredna tehnologija koristi prirodne resurse kao što su vazduh ili voda kako bi preneli toplotnu energiju i obezbedili udobnu unutrašnju klimu tokom cele godine.

Pogledajte ponudu

Grejanje na pelet i drva

Kotlovi i kamini na pelet i drva - efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja za grejanje

Kotlovi i kamini na pelet i drva donose kombinaciju efikasnosti i održivosti u vaš dom. Sa širokim asortimanom proizvoda koji koriste prirodna goriva, omogućavamo vam udobno i ekološko grejanje tokom hladnih zimskih dana.

Pogledajte ponudu