RD Solar predstavlja novu generaciju toplotnih pumpi kompanije LAFAT

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe: efikasno rešenje za vaše grejanje i hlađenje

Toplotne pumpe predstavljaju inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje domova, poslovnih prostora i industrijskih objekata. Ova napredna tehnologija koristi prirodne resurse kao što su vazduh ili voda kako bi preneli toplotnu energiju i obezbedili udobnu unutrašnju klimu tokom cele godine. Sa širokim spektrom primena, toplotne pumpe su sve popularniji izbor za energetski efikasno grejanje i hlađenje, nudeći ekonomičnost, pouzdanost i ekološku održivost.

Preuzmite brošuru

Proizvodi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Toplotna pumpa je uređaj na električni pogon koja prenosi toplotnu energiju iz spoljne sredine u unutrašnjost objekta radi grejanja ili hlađenja.

Proizvod visokih performansi za energiju budućnosti, dizajnirana da odgovori svim zahtevima. Toplotna pumpa savršen je spoj modernog, čistog i energetski efikasnog rešenja za vaš dom.

Lafat

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe kompanije LAFAT,  greju i hlade, održavaju vaš životni prostor u optimalno ugodnoj temperaturi koristeći energiju obnovljivih izvora i garantovantuju uštedu kao i očuvanja životne okoline. Glavne odlike su: dug životni vek, niska potrošnja električne energije, lako održavanje uz niske operativne troškove.

LAFAT Eco Life

Toplotne pumpa

Eco Life toplotne pumpe koriste R32 za rashlađivanje, kao i EVI invertorsku tehnologiju za postizanje temperature tople vode 60°C i stabilan rad, čak i pri temperaturi od -25°C.

Saznajte više

LAFAT Eco Pool

Toplotne pumpa

Lafat Eco pool toplotna pumpa, dizajnirana da, uz automatsko održavanje idealne temperature bazena, obezbedi optimalan užitak, u letnjim i zimskim vremenskim uslovima.

Saznajte više

LAFAT Pro 30KW

Toplotne pumpa

Eco Pro serija toplotnih pumpi namenjena je za grejanje većih objekata, kao i za objekte koji zagrevaju veće količine sanitarne vode kao što su restorani.

Saznajte više

Ostali proizvodi u našoj ponudi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Solarni paneli

Solarni paneli - dobrodošli u svet održive energije sa solarnim panelima

Dobrodošli u budućnost energije – svet solarnih panela. U današnjem dinamičnom društvu, potreba za čistom, obnovljivom i održivom energijom nikada nije bila veća. Solarni paneli igraju ključnu ulogu u ostvarivanju tog cilja, omogućavajući nam da iskoristimo neiscrpne resurse sunčeve energije za napajanje naših domova, poslovnih objekata i industrijskih postrojenja.

Pogledajte ponudu

Inverteri

Inverteri za solarnu energiju - pretvorite sunčevu energiju u vašu energetsku nezavisnost

Inverteri igraju ključnu ulogu u solarnim sistemima. Pomažu pretvaranju prikupljene direktne sunčeve energije u upotrebljivu promenljivu struju, čime postaju ključna karika u efikasnom iskorišćavanju potencijala sunčeve svetlosti. Njihova uloga je esencijalna, omogućavajući domaćinstvima, preduzećima i industrijama da optimalno koriste čistu i održivu energiju sunca.

Pogledajte ponudu

Grejanje na pelet i drva

Kotlovi i kamini na pelet i drva - efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja za grejanje

Kotlovi i kamini na pelet i drva donose kombinaciju efikasnosti i održivosti u vaš dom. Sa širokim asortimanom proizvoda koji koriste prirodna goriva, omogućavamo vam udobno i ekološko grejanje tokom hladnih zimskih dana.

Pogledajte ponudu