Inverteri za solarnu energiju: pretvaranje sunčeve snage u vašu energetsku nezavisnost

Inverteri

Inverteri - važnost invertera u solarnim sistemima

Inverteri igraju ključnu ulogu u solarnim sistemima. Pomažu pretvaranju prikupljene direktne solarne energije u upotrebljivu promenljivu struju, čime postaju ključna karika u efikasnom iskorišćavanju potencijala sunčeve svetlosti. Njihova uloga je esencijalna, omogućavajući domaćinstvima, preduzećima i industrijama da optimalno koriste čistu i održivu energiju sunca. Kroz visoku efikasnost i pouzdanost, inverteri, koje RD Solar pažljivo bira prilikom montaže solarnih sistema, predstavljaju vrhunsko rešenje za transformaciju solarne energije u korisnu električnu snagu.

Primene invertera

Inverteri imaju širok spektar primena, uključujući:

Kućni
sistemi

Optimalni za domaćinstva, inverteri transformišu solarnu energiju u električnu struju, napajajući uređaje i pružajući nezavisno energetsko rešenje.

Komercijalni
projekti

Za poslovne prostore, inverteri pružaju stabilno napajanje, smanjujući troškove energije i doprinoseći održivosti.

Solarni
sistemi

Invertori su ključni za efikasno korišćenje solarnih panela, pružajući snabdevanje energijom za šire zajednice.

Mobilni
solarni paneli

Prilagođeni za pokretne aplikacije, inverteri omogućavaju mobilnost i pružaju energiju u udaljenim područjima ili tokom putovanja.

Proizvodi

Inverteri
visokih performasni

RD Solar je lider u pružanju visokokvalitetnih invertera od priznatih brendova poput Growatt, Huawei i Sungrow.

Kada je reč o solarnoj energiji, inverteri igraju ključnu ulogu u optimizaciji sistema. RD Solar nudi vrhunske invertere koji obezbeđuju visoku efikasnost i pouzdanost. Naša paleta invertera postavlja standarde u industriji, prilagođavajući se potrebama svakog korisnika.

Growatt

Inverteri

Growatt inverteri kombinuju visoku efikasnost i jednostavnost upotrebe. Sa fokusom na ekonomičnosti i prilagodljivosti, Growatt inverteri su idealno rešenje kako za kućne, tako i za komercijalne solarne sisteme.

MOD 10~15KTL3-X

Maksimalna efikasnost: 98,6%

Growatt MOD 10-15KTL3-X je napredni trofazni inverter koji postavlja nove standarde u efikasnosti i pouzdanosti. Sa svojim visokim nivoom performansi i naprednim funkcijama, ovaj inverter je idealan izbor za solarnu energiju.

Saznajte više

MOD 3000~9000TL3-X

Maksimalna efikasnost: 98,6%

Growatt MOD 3000~9000TL3-X je kompaktni jednofazni inverter koji kombinuje visoku efikasnost sa pouzdanošću u radu. Sa svojim naprednim tehničkim karakteristikama i intuitivnim dizajnom, ovaj inverter pruža optimalno rešenje za manje solarne instalacije.

Saznajte više

SPF 3000~5000TL HVM

Nominalne snage: 3000 - 5000W

Growatt SPF 30005000TL HVM je visokokvalitetni hibridni inverter koji kombinuje solarnu energiju sa podrškom za baterije, pružajući potpunu nezavisnost od mreže i maksimalnu energetsku efikasnost.

Saznajte više

SPF 3500~5000 ES

Maksimalni PV ulazni napon do: 450VDC

Growatt SPF 3500~5000 ES je napredni hibridni inverter koji kombinuje solarnu energiju sa podrškom za baterije, pružajući korisnicima potpunu kontrolu nad njihovim energetskim sistemom.

Saznajte više

Huawei

Inverteri

Huawei inverteri donose revolucionarne tehnologije u svet solarnih sistema. Sa pametnim praćenjem i naprednim funkcijama, Huawei inverteri postavljaju standarde u efikasnosti i upravljanju solarnom energijom.

SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M1

Nominalne snage: 3 / 4 / 5 / 6 / 8 / 10KW

Huawei SUN2000-3/4/5/6/8/10KTL-M1 je visokokvalitetni inverter koji pruža pouzdanu i efikasnu konverziju solarnih panela u električnu energiju. Sa različitim modelima dostupnim u rasponu snage od 3 kW do 10 kW, ovaj inverter može da zadovolji različite potrebe kućnih i komercijalnih solarnih sistema.

Saznajte više

Sungrow

Inverteri

Sungrow inverteri predstavljaju sinonim za izuzetne performanse i pouzdanost. Sa naprednim tehnološkim rešenjima, Sungrow donosi visok stepen konverzije i dug vek trajanja, obezbeđujući efikasnost u svakom trenutku.

SG5.0/6.0/7.0/8.0/10/12RT

Nominalne snage: 5 - 12KW

Sungrow SG5.0/6.0/7.0/8.0/10/12RT je moćan inverter dizajniran za optimalno pretvaranje solarnih panela u električnu energiju. Sa različitim modelima dostupnim u opsegu snage od 5 kW do 12 kW, ovaj inverter pruža pouzdanost i visoku efikasnost u različitim solarnim sistemima

Saznajte više

Sungrow SG8.0/9.0/10RS

Nominalne snage: 8 - 10KW

Sungrow SG8.0/9.0/10RS je vrhunski inverter koji nudi visoku pouzdanost i efikasnost u solarnim sistemima srednje i veće snage. Sa različitim modelima dostupnim u opsegu snage od 8 kW do 10 kW, ovaj inverter je pogodan za različite vrste solarnih instalacija, uključujući komercijalne i industrijske projekte.

Saznajte više

Sungrow SG15/17/20RT

Nominalne snage: 15 - 20KW

Sungrow SG15/17/20RT je napredni inverter visoke snage koji pruža izuzetnu pouzdanost i performanse u solarnim sistemima veće snage. Sa modelima dostupnim u opsezima snage od 15 kW do 20 kW, ovaj inverter je idealan za komercijalne i industrijske solarne projekte koji zahtevaju visoku efikasnost i stabilnost.

Saznajte više

Ostali proizvodi u našoj ponudi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Solarni paneli

Solarni paneli - dobrodošli u svet održive energije sa solarnim panelima

Dobrodošli u budućnost energije – svet solarnih panela. U današnjem dinamičnom društvu, potreba za čistom, obnovljivom i održivom energijom nikada nije bila veća. Solarni paneli igraju ključnu ulogu u ostvarivanju tog cilja, omogućavajući nam da iskoristimo neiscrpne resurse sunčeve energije za napajanje naših domova, poslovnih objekata i industrijskih postrojenja.

Pogledajte ponudu

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe - efikasno rešenje za vaše grejanje i hlađenje

Toplotne pumpe predstavljaju inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje domova, poslovnih prostora i industrijskih objekata. Ova napredna tehnologija koristi prirodne resurse kao što su vazduh ili voda kako bi preneli toplotnu energiju i obezbedili udobnu unutrašnju klimu tokom cele godine.

Pogledajte ponudu

Grejanje na pelet i drva

Kotlovi i kamini na pelet i drva - efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja za grejanje

Kotlovi i kamini na pelet i drva donose kombinaciju efikasnosti i održivosti u vaš dom. Sa širokim asortimanom proizvoda koji koriste prirodna goriva, omogućavamo vam udobno i ekološko grejanje tokom hladnih zimskih dana.

Pogledajte ponudu