Grejni sistemi: kotlovi i kamini na pelet i drva

Grejni sistemi

Kotlovi i kamini na pelet i drva: efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja za grejanje

Kotlovi i kamini na pelet i drva donose kombinaciju efikasnosti i održivosti u vaš dom. Sa širokim asortimanom proizvoda koji koriste prirodna goriva, omogućavamo vam udobno i ekološko grejanje tokom hladnih zimskih dana.

Sigurnost i toplina u vašem domu

Sektor proizvodnje kotlova i kamina na pelet, kao i kotlova i kamina na drva, industrijskih kotlova, je sektor koji je tokom godina brend LAFAT učinilo prepoznatljivim na domaćem i inostranom tržištu.

Kotlovi i kamini na pelet

Sistemi grejanja na drvene pelete su pristupačna i energetski efikasna rešenja za grejanje jer sagorevaju čisto i zahtevaju minimalno održavanje. Oni su praktičniji za rukovanje od običnih peći na drva ili kamina. Proizvodi iz Pelet programa kompanije Lafat koncipirani su tako da štede i čuvaju okolinu, te su kao takvi idealno rešenje za opšte sisteme grejanja.

Saznajte više

Kotlovi i kamini na drva

Savršen spoj tradicije i modernog. Kotlovi i kamini na drva za ultimativni doživljaj grejanja. Neverovatna otpornost tokom dužeg vremena, moderan dizajn i jednostavna ugradnja. Program proizvoda iz sekcije čvrstih goriva predstavljen je kroz raznovrsnu ponudu proizvoda različitih namena i snage. Napravljeni da traju.

Saznajte više

Ostali proizvodi u našoj ponudi

Najbolja rešenja
za uštedu energije

Solarni paneli

Solarni paneli - dobrodošli u svet održive energije sa solarnim panelima

Dobrodošli u budućnost energije – svet solarnih panela. U današnjem dinamičnom društvu, potreba za čistom, obnovljivom i održivom energijom nikada nije bila veća. Solarni paneli igraju ključnu ulogu u ostvarivanju tog cilja, omogućavajući nam da iskoristimo neiscrpne resurse sunčeve energije za napajanje naših domova, poslovnih objekata i industrijskih postrojenja.

Pogledajte ponudu

Inverteri

Inverteri za solarnu energiju - pretvorite sunčevu energiju u vašu energetsku nezavisnost

Inverteri igraju ključnu ulogu u solarnim sistemima. Pomažu pretvaranju prikupljene direktne sunčeve energije u upotrebljivu promenljivu struju, čime postaju ključna karika u efikasnom iskorišćavanju potencijala sunčeve svetlosti. Njihova uloga je esencijalna, omogućavajući domaćinstvima, preduzećima i industrijama da optimalno koriste čistu i održivu energiju sunca.

Pogledajte ponudu

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe - efikasno rešenje za vaše grejanje i hlađenje

Toplotne pumpe predstavljaju inovativno i ekološki prihvatljivo rešenje za grejanje i hlađenje domova, poslovnih prostora i industrijskih objekata. Ova napredna tehnologija koristi prirodne resurse kao što su vazduh ili voda kako bi preneli toplotnu energiju i obezbedili udobnu unutrašnju klimu tokom cele godine.

Pogledajte ponudu